Vejhjælp

Det er vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig i trygge hænder hos Erhvervsbiler Fyn. Derfor tilbyder vi vejhjælp i hele Europa. Skulle uheldet være ude, og du af den ene eller anden årsag går i stå, sørger vi for at hente dig og din bil. Derudover hjælper vi dig sikkert tilbage på vejene så hurtigt som muligt. Vi yder vejhjælp 24 timer i døgnet, og vi tilbyder en attraktiv pris på afhentning og reparation.

Lasteevnen på forvognen er 4000kg, og lasteevnen på traileren er 3500kg. Vi kan derfor hente alle personbiler og varevogne.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at gå i stå – og særligt uden for landets grænser. Derfor bestræber vi os på at være så hurtigt fremme som muligt, så vi kan få transporteret din bil sikkert til værkstedet.

Har du nogle spørgsmål til vores vejhjælpsydelse, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger og/eller kontaktformular.

Vi står altid klar til at rådgive

Ønsker du at høre mere om vores ydelser og hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 51 30 58 17 eller via vores kontaktformular.

Det siger vores kunder

Indsend din Forespørgsel

Bilens info
Personlig info

Book prøvetur

Beregn byttepris