Om Erhvervsbiler Fyn

Erhvervsbiler Fyn startede i 2016 som R3 Handel & Service ApS af René Nielsen. René er udlært mekaniker på et Opel værksted i Odense, hvor han havde sin daglige gang i varevognsafdelingen.

En stor passion for biler samt drømmen om at blive selvstændig blev starten på R3 Handel & Service ApS, som i dag har ændret navn til Erhvervsbiler Fyn ApS. Forretningen består af værksted og klargøring samt en salgsafdeling med lokation på Kobbervænget 5 i Vissenbjerg.

Hos Erhvervsbiler Fyn ved vi, at leasinguniverset kan være en jungle at navigere rundt i. Derfor har vi indgået et samarbejde med Spar Nord Leasing. På denne måde kan vi være fleksible med vores aftaler og skræddersy hver enkelt leasingkontrakt ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Hos Erhvervsbiler Fyn sætter vi en stor ære i at være en erhvervsleasingafdeling med varebiler til ethvert behov. Har vi ikke den helt rette varebil på lager lige nu, er vi meget gerne behjælpelige med at fremskaffe den via vores solide netværk.

Ønsker du at sælge din nuværende bil eller lade den indgå i en byttehandel? Så er vi også meget interesserede i dette.

Fleksibilitet og service er nøgleordene for vores forretning. Vi står derfor altid klar til at rådgive eller hjælpe dig, hvis der skulle opstå nogle tvivlsspørgsmål. Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste erhvervsbil.

Vi står altid klar til at rådgive

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, og hvad vi kan tilbyde din virksomhed? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 51 30 58 17 eller via kontaktformularen.

Det siger vores kunder

Indsend din Forespørgsel

Bilens info
Personlig info

Book prøvetur

Beregn byttepris