Om Erhvervsbiler Fyn

Erhvervsbiler Fyn startede i 2016 som R3 Handel & Service ApS af René Nielsen. René er udlært mekaniker på et Opel værksted i Odense, og han var som i daglig tale, i den ‘tunge’ afdeling, i form varevognsafdelingen.

Med en stor passion for biler, drømte René om at blive  selvstændig. I dag hedder forretningen Erhvervsbiler Fyn ApS. Forretningen består af to afdelinger. Værksted / klargøring ligger placeret på Lucernemarken 11, 5260 Odense, og salgsafdeling med lokation på Kobbervænget 5, 5492 Vissenbjerg.

Fleksibilitet og service er nøgleordene for vores forretning. Vi står altid klar til at rådgive hvis der opstår nogle tvivlsspørgsmål ift. biler.

Vi ved at leasinguniverset kan være en jungle at finde rundt i, hvad der er optimalt og de mange forskellige finansieringsløsninger. Derfor har vi indgået samarbejde med Spar Nord Leasing. På den måde kan vi være utrolig fleksible med vores aftaler, og skræddersy hver enkelt leasingkontrakt til kundens behov.

Hos Erhvervsbiler Fyn sætter vi stor ære i vores erhvervsleasing afdeling med varebiler til ethvert behov. Har vi ikke den rigtige varebil på lager, kan vi hente den hjem gennem vores solide netværk.
Ønsker du at sælge din bil, eller indgå i en byttehandel, er vi også meget interesseret i dette.

Vi står altid klar til at rådgive

Ønsker du at høre mere om vores ydelser og hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 51 30 58 17 eller via vores kontaktformular.

Det siger vores kunder

Indsend din Forespørgsel

Bilens info
Personlig info

Book prøvetur

Beregn byttepris