Samarbejdspartnere

Hos Erhvervsbiler Fyn har vi indgået et samarbejde med både HKL Auto & Skade og Spar Nord Leasing. Dette er for at sikre, at vores kunder får de bedste vilkår og den højeste kvalitet på markedet.

Gennem vores samarbejde med HKL Auto & Skade har du mulighed for at få professionel service og reparation af din(e) bil(er) til konkurrencedygtige priser. Du vil altid modtage din bil i en stand, der lever op til vores høje kvalitetskrav.

Fleksibilitet er nøgleordet hos vores forretning. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Spar Nord Leasing. Herved er det muligt at vælge, hvordan finansieringen af én eller flere biler skal sammensættes, så det matcher dine ønsker og behov.

Spar Nord Leasing

Spar Nord Leasing har mange års erfaring i transportbranchen – og kender derfor markedet ud og ind. De tilbyder skræddersyede finansieringsløsninger, der kan tilpasses netop dine ønsker og behov.

Samtidig tilpasser de ydelserne til din virksomheds indtjening. Det kan være, at du ønsker at betale mere eller mindre i starten, hvor udgifterne til service, drift og vedligeholdelse af udstyr bliver højere eller lavere. Uanset bliver ydelserne tilpasset, så du beholder din likviditet og luft i budgettet.

Der er mange valgmuligheder, når du vælger at erhvervslease gennem Spar Nord Leasing. Det er muligt at tilvælge garantipakker, servicepakker samt om I ønsker at lease med eller uden udbetaling.

HKL Auto & Skade

HKL Auto & Skade er specialiseret i varevogne. Deres dygtige mekanikere har masser af erfaring indenfor alle typer af services og skadesreparationer.

Mekanikerne bliver løbende efteruddannet i takt med den teknologiske udvikling. Derudover benytter de sig af nyeste teknologier og udstyr. De kan derfor løse alle problemer hurtigt, effektivt og professionelt. Vi har en indgået en fordelagtig aftale med HKL Auto & Skade, så du kan modtage uforpligtende tilbud på service og/eller reparation til nogle af markedets bedste priser.

Efter værkstedsydelserne bibeholder bilen naturligvis fabriksgarantien, idet deres grundige arbejde altid følger producentens forskrifter, der giver de korrekte stempler i bilens servicebog.

Vi står altid klar til at rådgive

Ønsker du at høre mere om vores ydelser og hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +45 51 30 58 17 eller via vores kontaktformular.

Det siger vores kunder

Indsend din Forespørgsel

Bilens info
Personlig info

Book prøvetur

Beregn byttepris